NovelGlass I Useful information I Tapet grunduit din fibra de sticlă “NovelGlass” W 200

Tapet grunduit din fibra de sticlă “NovelGlass” W 200

Acest material este foarte popular în Europa, este utilizat frecvent în construcții comerciale și private și la reparații. Acum, acest material este prezent în gama de materiale de finisare al marcii comerciale “NovelGlass”. El face parte din categoria de materiale “premium”. Tapetul grunduit din fibra de sticla W 200 a fost elaborat și se produce în Olanda, este ecologic și corespunde tuturor normelor și standardelor de calitate Europene, nu conține PVC, este permeabil la aer.

De ce Tapetul grunduit din fibra de sticlă “NovelGlass” W 200 
este un material atăt de atractiv?
Tapetul dat a fost îmbibat cu un grund special, astfel încât să obțina elasticitate și o rezistență foarte înaltă la rupere pentru a putea fi folosit și la pereții problematici. 
Avănd o densitate mare (200 g/m2) acest tapet perfect ascunde neajunsurile pereților, mascând defectele și fisurile pereților și asigură o distribuire uniformă a vopselei pe material. Dupa lipirea Tapetului grunduit din fibra de sticla W 200 pereții nu necesită nici un tratament suplimentar (nu este nevoie de chituire!). Vopsirea lui se reduce la aplicarea unui singur strat de vopsea și nu necesită cheltuieli mari de timp și efort și respectiv  reduce costurile de reparație. Acest material este foarte ușor de utilizat datorită stabilității sale, el nu se întinde și nu se deformează la lipire. 
Tapetul grunduit din fibra de sticla W 200 “NovelGlass” creează o bază ideală pentru vopsire. Încă un lucru important, el poate fi revopsit in mod repetat, ce vă va permite să realizați toate ideile creative pe care le aveți.
Recomandarile noastre:
• Pentru lipire folosiți adeziv pentru tapete din fibre de sticlă.
• Procesul de lipire pe perete se începe cu pregătirea suprafețelor: suprafața este curățată de praf și murdărie, fisurile mari sunt șpacluite cu chit. Apoi, supra­fața este prelucrată cu grund și când suprafața este complet uscată, peretii sunt gata deja pentru procesul de lipire.
• Adezivul se aplică numai pe perete, nu și pe tapet.
• Surplusul de adeziv după lipire se șterge cu un burete puțin umed.
Vă dorim o finisare a lucrărilor de reparație cu success, 
caldură și comfort în casa D-tră.
Al D-tra „NovelGlass”.
Back to articles
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website More