NovelGlass I DESPRE NOI

DESPRE NOI

Toţi preţuim în lucrurile ce ne înconjoară siguranţa, comoditatea, durabilitatea, iar dacă vorbim de locuinţă atunci şi căldura şi estetica. Toate acestea se pot obţine aplicănd la construcţie, finisare şi izolare materiale şi tehnologii moderne. Un variat asortiment de astfel de materiale pe piaţa R.Moldova oferă marca comercială NovelGlass

NOVELGLASS
NOI PROPUNEM CALITATE

Societatea cu răspundere limitată "Novelty" a fost fondată în anul 1996. 
Din start am avut ca obiectiv oferirea de produse si servicii noi şi de calitate. 

Dezvoltarea rapidă a industriei construcţiilor şi a noilor tehnologii din acest domeniu implică un spectru larg de materiale şi produse care ne impune o problemă dificilă - problema de a opta pentru un produs sau altul. Compania noastră are ca scop nu numai promovarea acestor noi produse şi tehnologii, dar şi oferirea unei ample varietați de servicii de consultanţă a consumatorilor acestor produse pentu a facilita această opţiune.

Accentul de bază în activitatea întreprinderii noastre se face în selectarea riguroasă a partenerilor - furnizorii de materiale. Prioritatea este de partea producătorilor cu un nume ce atestă calitate şi profesionalism în domeniu.

Devenind client al companiei noastre aveţi posibilitatea de a utiliza materiale calitative și de a oferi partenerilor Dumneavoastră servicii condiţionate de calitatea materialelor ce vi le propunem. 
Date de contact:

S.R.L.“Novelty”
R. Moldova, mun. Chişinău, or. Durlesti, str. Liviu Deleanu, 24, nr.4
MD-2071
+373 67 660003
+373 22 517101
info@novelglass.md

Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.  Aflați mai multe