NovelGlass I Modalitațile de plată

Modalitațile de plată

1. Plata cu cardul bancar
Card de credit/debit - dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția a fost reușită, urmatorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și va oferă informațiile relevante ale comenzii. Aceste informații le veți primi de asemenea și prin e-mail.
Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată doar dupa confirmarea creditării contului  cu suma transferată.
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plați on-line oferite de BC Moldova-Agroindbank SA .

2. Plata prin transfer bancar. După oformarea comenzii o să primiți la adresa d-tră de e-mail Contul de plată cu datele noastre bancare.

3. Plata în numerar la oficiul SRL “Novelty”. Adresa: mun. Chişinău, str. Liviu Deleanu, 24, nr.4 Luni – Vineri 9:00 – 18:00

Puteți folosi diverse metode de plată pentru diferite comenzi. Nu puteți utiliza mai multe modalitati de plată în cadrul aceleiași comenzi.


 
Acest site utilizează module cookie pentru a vă asigura că beneficiați de cea mai bună experiență pe site-ul nostru.  Aflați mai multe