NovelGlass I ABOUT US

ABOUT US

We all appreciate reliability, durability and convenience in the objects that surround us. If they're used in our homes then we also care about comfort, warmth and aesthetic. All of this can be achieved when using modern technologies and materials at the construction, finishing and isolation phases.

NOI PROPUNEM CALITATE

Societatea cu răspundere limitată "Novelty" a fost fondata în anul 1996. 
Din start am avut ca obiectiv oferirea de produse si servicii noi şi calitative. 

Dezvoltarea rapidă a industriei construcţiilor şi a noilor tehnologii din acest domeniu implică un spectru larg de materiale şi produse care ne impune o problemă dificilă - problema de a opta pentru un produs sau altul. Compania noastră are ca scop nu numai promovarea acestor noi produse şi tehnologii, dar şi oferirea unei ample varietati de servicii de consultanţă a consumatorilor acestor produse pentu a facilita această opţiune.

Accentul de bază în activitatea întreprinderii noastre se face în selectarea riguroasă a partenerilor - furnizorii de materiale. Prioritatea este de partea producătorilor cu un nume ce atestă calitate şi profesionalism în domeniu.

Devenind client al companiei noastre aveţi posibilitatea de a utiliza materiale calitative și de a oferi partenerilor Dumneavoastră servicii condiţionate de calitatea materialelor ce vi le propunem. 
Contacts:

S.R.L.“Novelty”
R. Moldova, mun. Chişinău, or. Durlesti, str. Liviu Deleanu, 24, nr.4
MD-2071
+373 67 660003
+373 22 517101
info@novelglass.md

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website More