NovelGlass I Delivery methods

Delivery methods

1. Prin curier Rapid cu Novaposhta. Metodă disponibilă doar pe teritoriul Republicii Moldova in baza calculatorului online: https://www.novaposta.md/ro
Livrarea se efectuează în decurs de 24 de ore la adresa indicată la plasarea comenzii (domiciliu sau serviciu). Înainte de livrare, veți fi contactat telefonic de către curier. Orele de livrare: 15.00 - 20.00.
 Costul livrării se calculează în funcție  de destinație și greutatea coletului. Pentru comenzile din RM  a căror valoare depășește 3000 MDL, livrarea este gratuită!

2. Livrarea internationala. se calculeaza in baza calculatorului online: http://www.posta.md/posta-calculator

La momentul transmiterii produsului cumpărătorul primeşte de la vanzator următoarele documente: Factura, actul de primire-predare

Produsul comandat îl poate primi persoana care l-a comandat sau o alta persoană, care este gata sa primeasca produsul la adresa indicată în comandă și să achite prețul livrării. La primirea comenzii este necesar să verificați starea ambalajului produsului in prezenta curierului. În cazul în care ambalajul este integru, deschideţi-l si examinați cu atenţie aspectul şi completația. Dacă refuzați produsul din motive ce nu țin de aspectul fizic sau completația necorespunzătoare a produsului, dacă v-a fost livrat exact produsul comandat (aspectul său corespunde descrierii, ambalajul este integru s.a.m.d.), atunci renuntarea la produs nu  are loc din vina Vănzătorului. In acest caz, dumneavoastră veți suporta taxa de livrare.

NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR   Cumpărătorul trebuie să asigure trecerea fără obstacole a mărfurilor livrate; La momentul convenit în ordinul de livrare, Cumpărătorul va trebui să fie la adresa de livrare; La primirea produsului cumpărătorul trebuie să verifice asortimentul, dacă produsul nu are defecte vizibile,zgîrîieturi,lovituri, etc. pentru ce semnează chitanța de primire a mărfii. După primirea mărfii Cumpărătorul nu poate avea pretenții la companie în legătură cu asortimentul si aspectul exterior al produsului.

Obligațiunile  partilor
Furnizorul se obligă sa execute comanda corespunzător și calitativ.
Cumpărătorul se obligă să efectueze  recepția cantitativă si calitativă a comenzii primite și să semneze actul de predare-primire a bunurilor. Cumpărătorul se obligă să comunice Furnizorului la primirea mărfii despre orice nereguli constatate la recepție și este în drept în acest caz să refuze recepția bunurilor. După semnarea actului de predare-primire a bunurilor, Furnizorul este exonerat de responsabilitatea ce ține de cantitatea și integritatea produsului. 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website More