NovelGlass I Useful information I Tapetul din flizelină “NovelGlass”

Tapetul din flizelină “NovelGlass”

Tapetul din flizelină „NovelGlass” este un material pentru finisare, utilizat pe scară largă în construcții și la lucrări de reparație în interiorul încăperilor. Tapetul din flizelină este destinat pentru armarea pereților și a tavanelor împotrivă formarii fisurilor.

Acest material din categoria „Premium” a fost elaborat și se produce în Germania și corespunde tuturor normelor și standardelor Europene de calitate. Tapetul din flizelină „NovelGlass” este un material nețesut, fabricat prin presare din fibre lungi de celuloză și de textile cu adaos de lianți polimerici. Această tehnologie a atribuit tapetului din flizelina proprietăți avansate la rupere, elasticitate, stabilitate în structură l-a schimbul de temperatură.
Tapetul din flizelină „NovelGlass” are o structură fină și ca rezultat veți obține o supra­față netedă și plăcută. Suprafața lui se aseamănă cu hârtiia de desen, dar are o structură cu mult mai puternică, mai fină și mai elastică. El creează o baza ideală pentru aplicarea vopselelor și poate fi revopsit de multiple ori, ce va permite să realizați toate ideile creative pe care le aveți. Acest material este potrivit pentru orice încaperi, deoarece:
- este ecologic;
- nu conține PVC;
- nu elimină substanțe nocive; 
- este permeabil la aer. 
Acesta este motivul pentru care poate fi folosit și in camerele copiilor, bucătării și băi.
Încă un avantaj in lucrul cu tapetul din flizelina “NovelGlass” este că suprafața incleiata va fi netedă chiar dacă tapetul a fost ușor deformat pănă la lipire.
Pentru lipirea acestui material se folosește adezivul pentru tapete din flizelină. Pe su­pra­fața pregătită, adezivul este aplicat direct pe perete (adeziv pe tapet nu se aplică!), ce este foarte comod în lucru. Pentru a obține o suprafața îmbinată perfect, vă recomandăm să încleiați tapetul din flizelină prin metoda de suprapunere: 
1. Lipiți prima fîșie, cu atenție neteziți cu șpaclul, lăsând nepresată marginea lăngă care aplicați a doua fîșie de tapet; 
2. Lipiți a doua fișie cu suprapunere de câțiva centimetri peste suprafața primei fâșii; 
3. Cu un cuțit ascuțit tăiați cu atenție cele două fâșii de tapet împreună, fără ca să deteriorați suprafața pe care lipiți tapetul; 
4. Îndepărtați marginea celei de a doua fâșii, după care ridicați ușor marginea fâșiii a doua pentru a elimina marginea tăiată a primei fîșii, imbinarea fășiilor neteziți cu șpaclul.
Vă dorim o finisare a lucrărilor de reparație cu success, 
caldură și comfort în casa D-tră.
Al D-tra „NovelGlass”.

Back to articles
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website More