NovelGlass I Payment methods

Payment methods

1. Plata cu cardul bancar
Card de credit/debit – dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția a fost reușită, urmatorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și va oferă informațiile relevante ale comenzii. Aceste informații le veți primi de asemenea și prin e-mail.
Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată doar dupa confirmarea creditării contului  cu suma transferată.
Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plați on-line oferite de BC Moldova-Agroindbank SA .

2. Plata prin transfer bancar. După oformarea comenzii o să primiți la adresa d-tră de e-mail Contul de plată cu datele noastre bancare.

3. Plata în numerar la oficiul SRL “Novelty”. Adresa: mun. Chişinău, str. Liviu Deleanu, 24, nr.4 Luni – Vineri 9:00 – 18:00

Puteți folosi diverse metode de plată pentru diferite comenzi. Nu puteți utiliza mai multe modalitati de plată în cadrul aceleiași comenzi.


 
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website More